Avinžirnių – daržovių kepsneliai, 400 g. Šaldyti
4 vnt. / 400 g
4 vnt. / 400 g
4,30 €
Paslaugos teikiamos Vilniaus mieste
Vegetariška ir veganiška mityba darosi vis populiaresnė. Tokios mitybos neretai laikosi ir tie, kurie susiduria su įvairiomis alergijomis, pavyzdžiui, netoleruoja laktozės. Taip pat sakoma, kad bent keletą kartų per savaitę augaliniais patiekalais savo mitybą turėtų paįvairinti visavalgiai. Kaip įtraukti daugiau daržovių bei ankštinių produktų į savo racioną?
Labai geru sprendimu tampa įvairiausi kruopų, ankštinių daržovių bei daržovių kepsneliai. Dėl savo unikalaus riešutinio, švelnaus skonio dažnai tokiam patiekalui naudojami avinžirniai. Su kepsneliais puikiai dera salotos, pašlakstytos citrinos sultimis ir pagardintos pipirais.
Avinžirniuose gausu baltymų, ląstelienos, folio rūgšties, taip pat vitaminų bei mineralų (tokių kaip cinkas, selenas, magnis, geležis, fosforas ir kt.), todėl juos patartina įtraukti į savo mitybą. Dėl neįkyraus skonio šiuos ankštinius vertina tėvai, kurie gamina maistą savo vaikams.
Šie kepsneliai gali būti patiekami tik su salotomis arba gardinami jogurtiniu padažu. Kaip jį pasigaminti? 200 gramų jogurto be laktozės (galima naudoti ir graikišką) sumaišykite su pusės citrinos sultimis, druska, pipirais bei kitais norimais prieskoniais. Galima įdėti skiltelę česnako bei šaukštelį medaus. Viską gerai išmaišykite ir patiekite šalia kepsnelių. Avinžirnių-daržovių kepsneliai taip pat puikiai derės su klasikiniu humusu.
Jei nesate tikri, kaip ruošti sveikus ir natūralius avinžirnių-daržovių kepsnelius, tačiau norite jų paragauti, galite pirkti šį gaminį tiesiog internetu. Sudėkite norimą krepšelį, apmokėkite užsakymą ir laukite kurjerio, kuris pristatys skaniausius gaminius. Tokius kepsnelius labai pravartu turėti šaldiklyje, kai šaldytuvas ir spintelės tuščios, tačiau norisi kažko greito, tačiau sveiko. Užtenka juos pakepti ant mažos ugnies tol, kol gražiai apskrus.
Iš natūralių produktų pagal sveiką receptą „ Rojaus obuolių“ gaminami avinžirnių-daržovių kepsneliai praturtins vaikų ir suaugusiųjų mitybą baltymais, vitaminais bei mineralais. Šiuose kepsneliuose nėra nei pieno produktų, nei kiaušinių, todėl jie tinka vegetarams, veganams bei tiems, kurie netoleruoja laktozės.
Patiekite kepsnelius su mėgstamu padažu arba humusu, paruoškite žaliąsias salotas ir turėsite lengvą, sotų patiekalą, kuris tiks visai šeimai.
Avinžirniai, manų kruopoos, kukurūzų kruopos, svogūnai, joduota druska, saulėgražų aliejus, morkos, brokoliai, prieskoniai.
Energinė vertė – Kcal 176,03
Riebalai – 3,51g.
Sočiųjų riebalų rūgštys – 0,38g.
Angliavandeniai – 29,43g.
iš jų cukrų – 3,25g.
Baltymai – 6,68g.
Druska – 1,03g.
Skaidulinių medžiagų – 4,10g.
Atšildytus, įpilti aliejaus į keptuvę ir kepti ant mažos ugnies kol gražiai apkeps.
-18°C
Polietilenas/Popierius
UAB „Rojaus obuoliai“, Lietuva.
Parašykite komentarą